27 Temmuz 2012 Cuma

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı 2012

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), kalkınma ajansı personel alım şartları gözetilerek 10 adet uzman personel alımı yapacak.

T.C. KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI

Genel Sekreterlik

PERSONEL ALIM İLANI

T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), TR82 Düzey 2 Bölgesi’nde (Çankırı, Kastamonu, Sinop İlleri) kurulan bir bölgesel kalkınma ajansı olup; ajansın merkezi Kastamonu’dadır. Ajansımıza “5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun” ve 25.07.2006 tarihli ve 26239 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği” hükümleri uyarınca; TR82 Düzey 2Bölgesi’nde çalışmak isteyen, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, her üç ilde de görev yapabilecek, seyahat engeli bulunmayan 10 (On) Uzman Personel alımı yapılacaktır.

KUZKA’nın merkezi Kastamonu’da olup; ajans faaliyet alanlarını Çankırı, Kastamonu ve Sinop illeri oluşturmaktadır. Sınavda başarılı olanlar, bu illerden ajansın uygun göreceği herhangi birinde istihdam edilecektir.

Başvuru Tarihi : 22 Ağustos 2012 Çarşamba – 31 Ağustos 2012 Cuma

Başvuru Yeri : T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Cebrail Mah. Saray Sokak No: 1, Kastamonu

Sınav Tarihi : 5 Eylül 2012 Çarşamba – 7 Eylül 2012 Cuma

Sınav Yeri ; T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Cebrail Mah. Saray Sokak No: 1, Kastamonu

Sınava ilişkin detaylı bilgi ve İş Talep Formu, Ajansımızın web sitesi olan www.kuzka.org.tr İle www.canklri.gov.tr, www. kastamonu.gov.tr, www.sinop.gov.tr ve www.kalkinma.gov.tr adreslerinin herhangi birinden temin edilebilir.

Kamuoyuna ilanen duyurulur. KUZKA Genel Sekreterliği


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder