17 Temmuz 2012 Salı

Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı 2012

Cumhuriyet Üniversitesi sözleşmeli olmak üzere 4 adet büro personeli ve 59 adet hemşire alacak.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli Hemşire ve Büro Personeli alınacaktır.

ALINACAK SOZI LEŞMELI PERSONELİN
UNVANI ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER
BURO PERSONELİ 2 işletme Fakültesi, işletme Bölümü lisans mezunu olmak.M.E .B.onaylı Bilgisayar Operatörlüğü -Bilgisayar İşletmenliği ve 115 saat kurs gördüğüne dair M.E.B. Onaylı Türk Halk Oyunları Kursu sertifikası bulunmak.
BURO PERSONELİ 2 Veteriner önlisans mezunu olmak, Bilgisayar ve Muhasebe sertifikası bulunmak.
HEMŞİRE 25 Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü lisans mezunu olmak.
HEMŞİRE 34 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

2- 2010 yılı KPSS sınavına girmiş olmak. “KPSSP3 puanları esas alınacaktır”

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması .

5- 35 Yaşından büyük olmamak ve Hemşirelerde nöbet tutma engeli bulunmamak,Atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 5 (beş) gün içerisinde www.cumhuriyet.edu.tr adresinden ilân edilecektir. Bu ilân tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

6- Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

7- Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde Personel Dairesi Başkanlığından temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (belgelerin aslı görülerek Personel Dairesi Başkanlığınca onaylanmış) Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

8- İstenilen Belgeler:

a) Öğrenim Belgesi

b) 2010 KPSS sonuç belgesi

c) Başvuru formu ve Büro personeli için; Sertifika örnekleri.

İLAN YAYINLANMA TARİHİ : 14 Temmuz 2012 (POSTA GAZETESİ)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder