12 Nisan 2012 Perşembe

Tiffany Personel Alımı 2012 Maaşları

, Bünyesinde çalıştırmak üzere alımı yapacaktır. alımıyla ilgili kaynakları yönetmeliği şöyle;

Tiffany işe alım sürecinde; personel seçimi, İnsan Kaynakları Departmanı ile ilgili bölümlerin koordineli çalışmalarıyla gerçekleştirilir. İşe alma ve uygun pozisyona yerleştirmede eğitim, tecrübe, kişisel özellikler ve firma standartları esas alınır. Özgeçmişi üzerinden gerekli niteliklere sahip olduğu belirlenen adaylar İnsan Kaynakları Departmanı tarafından görüşmeye çağırılır. İnsan Kaynakları Departmanı tarafından yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanırsa ilgili birimin yöneticisiyle ikinci görüşme yapılır. Gerekli görüldüğü takdirde, işe alım sürecinde, profesyonel hizmet veren danışmanlık firmalarından faydalanır.

İş başvurularınız için özgeçmişinizi ik@tiffany.com.tr adresi kanalıyla bize iletebileceğiniz gibi aşağıdaki linkten de yapabilirsiniz. Başvurularınız özgeçmiş bankamıza kaydedilmekte ve personel arayışımız olduğunda öncelikle başvurular değerlendirilmektedir.

Tiffany Açık Pozisyonlar ve Başvuru için Tıklayınız..

&;

____________________________________________________________

Tiffany Personel Alımı 2012 başvurusu yapanların ne kadar maaş alacağı araştırılmaktadır. Maaş miktarı hakkında, alacağı ücret hakkında bilgisi olanlar yorum olarak yazarsa seviniriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder