10 Nisan 2012 Salı

Hertz Rent a Car Personel Alımı 2012-İş Başvurusu Maaşları

Hertz Personel Alımı konusu;Dünyanın araç kiralama firması Hertz 1918 yılında kurulmuştur. Bugün 150′den fazla ülkede, 7000’ den fazla ofisi ile müşterilerine hizmet vermekte ve dünyanın en büyük günlük otomobil kiralama filosunu yönetmektedir. Günümüzde Hertz Uluslararası rezervasyon merkezleri yıllık 40 milyon telefon çağrısı ve yaklaşık 30 milyon araç kiralama rezervasyonu almaktadır.

Türkiye’de Asya ve Dış Ticaret Limited şirketi 12 yıldır Hertz markasını başarı ile temsil etmektedir.  Asya ve Dış Ticaret Limited şirketi nakliye alanında hizmet veren bir firma olarak 1979 yılında kurulmuştur. 1999 yılında bayisi olarak Hertz Markasını temsil etmeye başlamış ve  2002 Yılında tüm Türkiye operasyonunun yetkisi verilmiştir. Ocak 2011’de Londra’da düzenlenen Hertz Uluslararası Toplantısında markanın uzun yıllardır başarılı bir şekilde temsil edildiği ülkelerden biri olarak ödüllendirilmiştir.

Türkiye’de Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, , İstanbul, İzmir, Kayseri  bölgeleri içerisinde yer alan toplam 20 şube  ve Diyarbakır’ da bulunan bayisi ile araç kiralama hizmetlerinin yaygınlaştırılmasına devam edilmektedir.  

Faaliyetleri arasında günlük araç kiralamanın yanı sıra aynı hizmet anlayışı ile operasyonel filo kiralama faaliyeti bulunmaktadır.Sizde Hertz ailesine katılmak istiyorsanız aşağıdaki linkten başvurunuzu yapınız.

Hertz Rent a Car Açık Pozisyonlar için TIKLAYINIZ..

Hertz Rent a Car İş Başvurusu için TIKLAYINIZ..

 

___________________________________________________________

 

Hertz Rent a Car Personel Alımı 2012-İş Başvurusu başvurusu yapanların ne kadar maaş alacağı araştırılmaktadır. Maaş miktarı hakkında, alacağı ücret hakkında bilgisi olanlar yorum olarak yazarsa seviniriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder